Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Αιγυπτιακές φωτογραφίες

Σήμερα δημιουργήθηκε στο face book μια ομάδα με όνομα Αιγυπτιακές φωτογραφίες. Όπως ο τίτλος δηλώνει σκοπός της ομάδας είναι να μαζευτούν σε ένα μέρος όσες περισσότερες φωτογραφίες μπορέσουμε. Πάσα προσφορά δεκτή, χωρίς κανέναν απολύτως αποκλεισμό.
Οι αναμνήσεις πρέπει να μοιράζονται. Όποιος θέλει να συμβάλει ποιο ενεργά, ας στείλει μήνυμα να τον προσκαλέσω και ως διαχειριστή της ομάδας.
Όσοι επισκεφτείτε την σελίδα των φωτογραφιών, προσπαθήστε να επισημάνεται τα εικονιζόμενα πρόσωπα. Ομολογώ πως πολλά μου είναι άγνωστα. Θα είναι κατόρθωμα όλων μας αν καταφέρουμε να γίνει ένα αξιόλογο αρχείο και ένα σημείο αναφοράς για τις επόμενες γενιές.
Σε δεύτερη φάση θα τοποθετήσουμε και σύγχρονες φωτογραφίες, διαπίστωσα πως υπάρχουν ακόμα ενδιαφέροντα στο προσκοπείο μας.
Ο Mike Sobhi με την συνδρομή του 62 κομμάτια άνοιξε τον δρόμο, πρέπει να υπάρξουν και άλλοι με την ίδια διάθεση.
Δημοσιεύω μια κλασική οικογενειακή φωτογραφία χωρίς να γνωρίζω ποιοι είναι, ακόμα δηλώνω πως καμιά από τις φωτογραφίες δεν είναι δική μου τις αποθήκευσα από αναρτήσεις φίλων. Αν κάποιος έχει αντίρρηση ή ένσταση για κάποια απλά να το δηλώσει και θα αποσυρθεί πάραυτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: