Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Φιλοζωΐα ! ! !

Επιλέγω για σήμερα δύο βίντεο, από αυτά που υπάρχουν κρεμασμένα στο YouTube, τα οποία δεν θα εύρισκα αν δεν βοηθούσε η καλή μας φίλη Φένια.

Θα παρατηρήσετε όσοι αντέξετε να τα δείτε μέχρι τέλους, την ανθρώπινη συμπεριφορά στα ζώα. Εγώ θα την ονόμαζα ζωώδη. Μόνο τα σαρκοφάγα ζώα παλεύουν έτσι, μέχρις εσχάτων με το θήραμα τους και μετά το τρώνε.
Κάνει άραγε να τρώμε κρέας; Και από ποια ζώα πρέπει αυτό να προέρχεται; Τι είναι άραγε εκείνο που ξεχωρίζει τα κατοικίδια από τα φαγώσιμα; Εάν ο Θεός ήθελε τον άνθρωπο σαρκοφάγο, δεν θα τον είχε εξοπλίσει και με τα κατάλληλα δόντια;
Παραθέτω και την διεύθυνση στο Facebook,
http://apps.facebook.com/causes/424274?m=122c5112
για όσους θέλουν να συμμετέχουν σε μια συζήτηση, που νομίζω πως είναι ανώφελη. Εδώ μιλάμε για επιχειρήσεις με προσωπικό, σε μια χώρα που η κουλτούρα της, αποδέχεται αδιαμαρτύρητα για να μην πω ευχάριστα την κατάσταση.
Εκτός από την βρώση των ταλαίπωρων ζώων, τα οποία γδέρνουν ζωντανά, παίρνουν το τομάρι τους και φτιάχνουν δερμάτινα ρούχα και γούνες. Τόσο λυπηρό είναι! ! !
Είχαμε και στην Αθήνα ένα τέτοιο εστιατόριο, πριν από 20 με 25 χρόνια, στο Γαλάτσι. Ήταν περίφημο για το λαγό στιφάδο που σερβίριζε, μέχρι που ανακάλυψαν πως ήταν γάτες και έκλεισε.
Αν σας σοκάρουν αυτά που θα δείτε, μην θυμώστε, υπάρχουν και χειρότερα. Η συμπεριφορά του ανθρώπου στον άλλο άνθρωπο. Ό πόλεμος είναι η χειρότερη μορφή ανθρώπινης κτηνωδίας.

Σε λίγες μέρες. . .

Δεν υπάρχουν σχόλια: