Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Ελένη

Η γνώση μεταδιδόμενη πολλαπλασιάζεται, αυτός είναι ο τίτλος που έβαλα στην ανάρτηση, στις δέκα αυτού του μηνός, εκφράζοντας την άποψη μου, επ’αυτού. Ψάχνοντας όμως βρήκα και την εκφραστικότερη προτροπή στο Blog της Ελένης.

BLOGGERS.. !!!
ΜΗΝ ΚΑΒΑΛΑΤΕ ΚΑΛΑΜΙ...............................................!
ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ !
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ!!

Την ευχαριστώ για την συμβουλή, και τις συνιστώ να διαβάσει το κείμενο αυτό.
Πέραν τούτου, με έκανε να ζηλέψω από το στήσιμο του ιστολογίου Της, η φαντασία όταν συμβαδίζει με την γνώση του αντικειμένου, παράγει αριστουργήματα. Το πλέον εντυπωσιακό, για μένα τουλάχιστον είναι η διάθεση Της να προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία Της. Ήδη υπάρχουν οδηγίες για κάποια τεχνάσματα, για το πως υλοποιούνται.
Σκέφθηκα, και ζητώ την γνώμη των αναγνωστών του Πυθαγόρα, να αναστήσουμε και τον άλλο μεγάλο Σαμιώτη, το Αρίσταρχο σε ένα άλλο Blog, με ποιο νεανικό περιβάλλον και με λιγότερη γκρίνια.
Θα χρειαστούμε για την επίτευξη του σχεδίου, την βοήθεια της Ελένης, ελπίζω να την δώσει.


«Ο σοφός δάσκαλος ξέρει πώς να κάνει τον μαθητή να σκέπτεται, αφήνοντας του ερωτηματικά να απαντήσει, και δημιουργώντας το κλίμα για αναπτύξει. Αυτό είναι χάρισμα, δεν το έχουν όλοι οι δάσκαλοι, ούτε και διδάσκεται, είναι χάρισμα από το Θεό, ή ταλέντο όπως θα ισχυριστούν κάποιοι. Από τις εκθέσεις των μαθητών επωφελείται και ο δάσκαλος, διότι διευρύνετε ο κύκλος των συλλογισμών του.»

1 σχόλιο:

.. είπε...

Eyxaristw poly gia ta kala sou logia. Otan blepw pws ektimountai oi kopoi mou kai oi prospatheies mou eilikrina xairomai kai pairnw dynami. Thelw na tonisw pws den eimai epaggelmatias sto eidos, apla kanw oti kalytero mporw kai me megali xara metadidw otidipote mathainw. Ola edw tha meinoun kapoia stigmi. Kai fysika tha boithisw se oti xreiasteite . To email mou tha to breis sto blog mou panw deksia sto contact form. kai pali eyxaristw kai kalo sas brady..! :)

http://elevasta.blogspot.com