Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Καλωσόρισμα

Αυτά που διαβάζεται στο Πυθαγόρα σήμερα έχουν σκοπό να κάνουν γνωστή την ύπαρξη εκτός από το Site και το Blog που αφορά τις αναμνήσεις από την Αίγυπτο.
Η ομάδα στο Facebook, αναπτύσσεται, η επικοινωνία στις λεζάντες των φωτογραφιών ή η αναγνώριση και επισήμανση των εικονισμένων, δεν είναι πλέον αρκετή για να εκφραστούν όλα τα συναισθήματα μας.
Δημιουργήθηκε αυτό το Blog με σκοπό να έχουν όλοι ανεξαιρέτως ένα βήμα να γράψουν αυτά που βγαίνουν αυθόρμητα από μέσα τους, όταν ξυπνά το παιδί που όλοι μας κρύβουμε. Γράψτε αυθόρμητα ότι νομίζεται πως πρέπει να μοιραστούμε, δεν είναι έκθεση να μας βαθμολογήσει κανείς, απλά κάνουμε την πλάκα μας. Αναμνήσεις που, ο ένας θα συμπληρώνει τον άλλο, θα ξυπνήσουν ακόμα και εκείνα τα συναισθήματα που επιμελώς δεν φανερώνονται. Πρέπει να βοηθήσετε όλοι για να έχει επιτυχία αυτή η προσπάθεια. Αύριο θα αναφέρω ένα πρώτο ευτράπελο από την περίοδο της προσκοπικής μου ζωής, και ελπίζω να ακολουθήσουν κι’άλλοι.
Σήμερα η ανάρτηση αυτή σκοπό έχει να ενημερωθούν όλα τα μέλη για την ύπαρξη αυτού του ιστολογικού χώρου, και να αρχίσουν να συμμετέχουν σε μια δημοσκόπηση, με το ερώτημα «Που θα γίνει η Συνάντηση». Υπάρχουν πέντε επιλογές, την Πέμπτη την έβαλα για να αναδείξω και το νησί που διαμένω τα τελευταία χρόνια, αν επικρατήσει (δεν το πιστεύω σε καμία περίπτωση) θα αναλάβω την φιλοξενία (Διαμονή) των συμμετεχόντων.
Σε άλλη ανάρτηση θα αναλυθούν τα υπέρ και τα κατά των πόλεων Αθήνας και Καΐρου. Επ’αυτού περιμένω ανταπόκριση και απόψεις. Στο κάτω μέρος εκεί που γράφει (Εγγραφή) κλικάρουμε και γράφουμε.
Στην δεξιά πλευρά είναι μαζεμένες, όσες Ιντερνετικές σελίδες εντόπισα, αν γνωρίζει κάποιος και άλλες να τις αναφέρει για να προβάλλονται. Επίσης όποιος διαθέτει Blog να το δημοσιοποιήσει για να προβληθεί και αυτό από εδώ.
Απαράβατος όρος για την εύρυθμη λειτουργία του ιστολογίου μας, είναι να αφήσουμε όλοι τα πολιτικά και τους πολιτικούς έξω από αυτόν τον χώρο, τέλος οι αναρτήσεις θα είναι στην Ελληνική γλώσσα, εάν οι του εξωτερικού συμπατριώτες γράφουν στα greeklish, θα βοηθήσω μεταφράζοντας. δικαιολογούνται άλλωστε από την έλλειψη του ελληνικού πληκτρολογίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: