Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Ηρωοτόκος=Λεβεντογέννα=Κρήτη


Ορθώς σχολίασε κάποιος από τους πολλούς καλούς φίλους πως Ηροωτόκος καλείται και Λεβεντογέννα και δεν είναι άλλος τόπος από το νησί Κρήτη, το μεγαλύτερο στην Ελλάδα.
Βρέθηκα για λίγες ημέρες για λόγους Υγείας, επειδή στο Νοσοκομείο στην Σάμο δεν διαθέτουμε όλα εκείνα τα τμήματα που υπάρχουν σε ένα Πανεπιστημιακό ίδρυμα. Αυτή είναι η πρώτη ευκαιρία που βρήκα να επικοινωνήσω με τους αναγνώστες του  Πυθαγόρα μετά από πολλές ημέρες, επωφελούμαι λοιπόν να ζητήσω από όλους σας να εύχεσθε το καλλίτερο δυνατόν αποτέλεσμα.
Η συμφιλίωση με τον θάνατο είναι κατάσταση που έχει επιτευχθεί από πολλά-πολλά χρόνια τώρα, αυτό που είναι ακατόρθωτο είναι η αντοχή στην δοκιμασία του πόνου και ειδικά του πνιγμού και αυτό είναι που παλεύω.
Υπάρχουν όμως και ευχάριστα γεγονότα που τρέχουν παράλληλα. Ετοιμάζεται η έκδοση βιβλίου που θα περιέχει από το Blog, ορισμένες αναρτήσεις που επελέγησαν πρόχειρα μετά από την σχετική προτροπή ορισμένων φίλων που είναι άσχετοι με την τεχνολογία και την ψηφιακή επικοινωνία.  Εκεί με κέρδισε η ματαιοδοξία και επρόσθεσα αρκετά περήφανα Τόμος Α΄. αν και αυτό δεν είναι κάν τόμος, αλλά τεύχος.
Πιστεύω πως αυτήν την εβδομάδα θα επιστρέψω στην Σάμο, οπότε εκτενέστερα θα αναφερθώ στο ταξίδι αυτό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: