Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΑΝ.ΣΚ

ΑΝ.ΣΚ. σημαίνει αντικειμενικός σκοπός σχεδιασμού μιας μάχης. Μέχρι όμως να επιτευχθεί χρειάζεται να περάσουν πολλά προηγούμενα στάδια, όταν όμως κατορθωθεί γίνεται πανηγύρι, και καλείται το πεζικό ή οι έποικοι να διατηρήσουν σε αρεστή κατάσταση τα κατακτηθέντα.
Αυτή την εβδομάδα μετά από πολλές ημέρες επιτέλους επιτεύχθηκε ο ΑΝ.ΣΚ. στην Κρήτη. Το κατάλυμα του Πυθαγόρα είναι πλέον κατοικήσιμο, η εστία άναψε και έψησε φαγητό, και ο Πυθαγόρας βούρτσισε τα δόντια του μετά από πολλές ημέρες.
Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εκείνους που βοήθησαν σε αυτήν την μάχη χωρίς να τους κατονομάσω. Ακόμα εκείνους που υπομονετικά αλλά και ανήσυχα αγωνιούν για την τύχη του Blog και να τους καθησυχάσω πως σε λίγες ημέρες θα είναι και πάλι στις επάλξεις. Υπάρχει πρόβλημα συνδεσιμότητας εδώ πάνω που στήθηκε το νέο μου στέκι. Είναι αρκετά δαπανηρό το δορυφορικό διαδίκτυο, και με την μεταφορά εξαντλήθηκε κάθε οικονομική δυνατότητα για την ώρα. Πιστεύω πως είναι προσωρινό και θα βρεθεί λύση, γιατί με τις ταχύτητες που υπάρχουν διαθέσιμες γυρνάω δεκαετίες πίσω. Οι νεότεροι χρήστες ίσως και να μην αντιλαμβάνονται τις σημαίνει αυτό.
Έζησα στο δάσος, έζησα σε σπηλιά, έζησα στην θάλασσα δίπλα και τώρα βρίσκομαι στα όρη. Κοιτάζω γύρω-γύρω και βλέπω κεραίες και άνεμογεννήτριες, αυτές είναι οι νέοι μου γείτονες. Σμήνος τα χελιδόνια περνάνε κάθε μέρα από την μεγάλη συκιά μου λένε καλησπέρα και φεύγουνε, αφήνοντας τα μανταλάκια στο σύρμα απάνω να υποκαθιστούν.
Πιστεύω την επόμενη εβδομάδα να αρχίσει κανονικά η ροή του Πυθαγόρα, έως τότε κάντε υπομονή οι ανυπόμονοι και προμηθευτείτε ασπιρίνες οι υπόλοιποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: